Hogyan dobd fel otthonod egyhangú falait, gyorsan és egyszerűen?

Matricázz!

Matricázz!

Macskaimádók figyelem

2016. január 10. - Kreanori

Ha megőrülsz a cicákért, ez a matrica a tökéletes választás számodra! Ez az imádnivaló cicus élénk, színes, tipikus macska mozdulatot ábrázol a szivárvány minden színében. A mesés matrica nemcsak a közös helységekben, hanem a hálószobában is jól mutat, gyermeknek és felnőtteknek egyaránt tetszhet. Akár ajándéknak is kiváló!

cicas_falmatrica.jpg

Az általános matricákkal ellentétben ez olyan speciális, innovatív anyagból készül, amely rendkívül könnyen alkalmazkodik a mozgatáshoz, így csak egy mozdulat, és már el is tudod távolítani, és akár egy másik helység falára felragasztani. Ez a cica matrica eltávolítható, áthelyezhető, szakadásmentes, időtálló, imádni fogod az anyag minőségét és annak könnyű alkalmazását. Ha szereted a macskákat, ez a Neked való dekoráció! Próbáld ki és hidd el, imádni fogod!

A bejegyzés trackback címe:

https://matricazz.blog.hu/api/trackback/id/tr888259956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása